Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Jumeirah At Etihad Towers Residences

PO Box 111929, Abu Dhabi, UAE
Ücretsiz Otopark
Visa
American Express
Diners Club

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Jumeirah At Etihad Towers Residence, Abu Dabi merkezinde, El Kubeyra Bahçesi ve Marina Alışveriş Merkezi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 5 yıldızlı apart daire Corniche Plajı ve Abu Dabi Uluslararası Denizcilik Sporları Kulübü yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 199 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda bir günden sonra sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Jumeirah At Etihad Towers Residence kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Apart dairede konferans alanı ve toplantı odaları vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa
  • American Express
  • Diners Club

Yeme-Içme

  • Restoran

Otel Özellikleri

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı vardır.

Yeme İçme

Apart dairede yemek servisi yapan 7 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Yenilenme ve SPA

Bu apart daire tarafından sunulan olanaklar arasında açık havuz ve sağlık kulübü vardır. Apart dairede misafirler için tam donanımlı spa hizmeti vardır.

Otel Politikası

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Kahvaltı ücreti: kişi başı 192 AED (yaklaşık tutar)

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler

Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Turizm ücreti: oda başı, gecelik 10 AED

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Observation Deck at 300 Gözlem Katı - 0,2 km / 0,1 mi
Corniche Sahil Yolu - 0,4 km / 0,3 mi
El Kubeyra Bahçesi - 1,5 km / 1 mi
Abu Dabi Uluslararası Denizcilik Sporları Kulübü - 1,7 km / 1,1 mi
Marina Alışveriş Merkezi - 1,8 km / 1,1 mi
Open Beach (Kamuya Açık Plaj) - 2,4 km / 1,5 mi
Heritage Village - 2,5 km / 1,5 mi
Khalidiyah Alışveriş Merkezi - 4,1 km / 2,5 mi
Al-Hosn Sarayı - 4,4 km / 2,8 mi
Qasr Al Hosn Merkezi - 4,6 km / 2,9 mi
Al Hosn University - 4,7 km / 2,9 mi
Cultural Foundation - 4,8 km / 3 mi
World Trade Center Alışveriş Merkezi - 5 km / 3,1 mi
Merkez Pazarı - 5,1 km / 3,1 mi
Al Bateen Sarayı - 5,7 km / 3,5 mi

Tercih edilen havaalanı Jumeirah At Etihad Towers Residence Abu Dabi (AUH-Abu Dabi Uluslararası) - 36,3 km / 22,6 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Al Bateen Executive Airport 17,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri