Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Regenta, Ahmedabad

15, Ashram Road
Jakuzi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Regenta, Ahmedabad, Ahmedabad konaklamanızda, havaalanı yakınında ve Sardar Patel Stadyumu ve Hathi Singh Tapınağı ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Manek Chowk ve Swaminarayan Tapınağı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 129 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Misafirlerimiz için ayrıca ücretli kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve kuaför vardır.

Yemek
Regenta, Ahmedabad misafirlerine yemek servisi yapan 2 restoran vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve ekspres giriş hizmeti mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odaları vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Özellikleri

  • Jakuzi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Sardar Vallabhbhai Patel Uluslararası Havaalanı 8,8 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri