Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

L Mansion Guest Palace

Boulevard Abdelkrim Al Khattabi, Marrakech, Morocco
Lobide Televizyon
Ücretsiz Otopark
Visa
American Express

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
L Mansion Guest Palace, Marrakech konaklamanızda La Plage Rouge ve Agdal Bahçeleri çevresinde sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı otel, Cinema Megarama ve Palmeraie Müzesi civarındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve kuaför sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için L Mansion Guest Palace kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için limuzin hizmeti, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon
  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa
  • American Express
  • Diners Club

Yeme-Içme

  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Sauna
  • Kaplıca Küveti

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Aktivite Ve Spor

  • Açık Tenis Kortu

Otel Özellikleri

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve kuaför sunulmaktadır.

Yeme İçme

Fas mutfağı sevenler için The Moroccan ideal; a havuz kenarı restoranı misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Yenilenme ve SPA

Otelde kapalı havuz, açık havuz ve spa küveti vardır. Diğer etkinlikler arasında açık tenis kortu, sauna, buhar odası ve spor salonu bulunur.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Pansiyonda misafirler için tam donanımlı spa hizmeti vardır. Misafirlere yüz bakımı, vücut ovma (body scrub) seansı ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna ve Hamam mevcuttur. Spada misafirlerimize aromaterapi dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

Otelin Sundukları

  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Palmeraie Müzesi - 10,6 km / 6,6 mi
Bahia Sarayı - 10,9 km / 6,8 mi
Shrob ou Shouf Çeşmesi - 11,6 km / 7,2 mi
Ben Youssef Madrasa - 11,6 km / 7,2 mi
Marekeş Müzesi - 11,7 km / 7,2 mi
Bab Debbagh - 11,7 km / 7,3 mi
Kraliyet Sarayı - 11,7 km / 7,3 mi
Souk Smarine - 11,7 km / 7,3 mi
Almoravid Koubba - 11,7 km / 7,3 mi
Souk El Bahja - 11,7 km / 7,3 mi
Ben Youssef Camisi - 11,7 km / 7,3 mi
Souk Laghzel - 11,8 km / 7,3 mi
Rahba Kedima - 11,8 km / 7,3 mi
Souk Zrabi - 11,9 km / 7,4 mi
Criee Berbere - 11,9 km / 7,4 mi

Tercih edilen havaalanı L Mansion Guest Palace Marakeş (RAK-Menara) - 16,6 km / 10,3 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Menara Havaalanı 18,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri