Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Prinsotel La Caleta

Carrer del Signe Lleó, 07769 Ciutadella de Menorca, Illes Balears, Spain

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Prinsotel La Caleta, Ciutadella de Menorca (Santandria) konaklamanızda, Sant Nicolau Kalesi ve Ciutadella Deniz Feneri yakınında sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Salort Sarayı ve Roser Kilisesi yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 245 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlar bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özellikler
2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Yemek
Restoranda Prinsotel La Caleta misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde alışveriş sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Yeme İçme

Prinsotel La Caleta Aparthotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Yenilenme ve SPA

Otelde 2 açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu vardır. Diğer olanaklar arasında sezonluk açık havuz bulunur.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 2500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Kahvaltı ücreti: kişi başı 16 EUR - 17 EUR arasında (yaklaşık fiyat).
  • Odada kasa ücreti: günlük 3 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler

Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Yerel yönetim tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi otelde ödenmektedir. Konaklamanın 8. gecesinden sonra bu vergi %50 oranında azalmaktadır ve 16 yaş altı çocuklar vergiden muaf tutulmaktadır. İlave başka muafiyet ve indirimler söz konusu olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyondan sonra size gönderilen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle irtibat kurun.
  • Şehir vergisi uygulanır: 8 geceye kadar kişi başı, gecelik 3.30 EUR. Bu vergi 16 ??? yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

Onarımlar ve Kapanışlar
Otel kış sezonunda kapalıdır.

Otelin Sundukları

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 2500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Roser Kilisesi - 2,8 km / 1,7 mi
Menorca Katedrali - 2,8 km / 1,7 mi
Socors Kilisesi - 2,8 km / 1,8 mi
Sant Nicolau Kalesi - 2,8 km / 1,8 mi
Diocesà Müzesi - 2,9 km / 1,8 mi
Plaza de Alfonso III - 3 km / 1,9 mi
Ciutadella Belediye Müzesi - 3,1 km / 1,9 mi
Menorca Ciutadella Marinası - 3,2 km / 2 mi
Ciutadella Deniz Feneri - 4,4 km / 2,7 mi
Lithica - 4,5 km / 2,8 mi
Lithica, Pedreres de s'Hostal - 4,5 km / 2,8 mi
Naveta d'Es Tudons - 7,5 km / 4,7 mi
Cap d'Artrutx Deniz Feneri - 7,5 km / 4,7 mi
Aquarock Su Parkı - 8 km / 5 mi
Cala Parejals - 8,2 km / 5,1 mi

Tercih edilen havaalanı Prinsotel La Caleta Aparthotel Mahon (MAH-Minorca) - 46,9 km / 29,2 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Menorca Lufthavn 16,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri