Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Pine Cliffs Residences

Praia da Falesia, PO Box 644

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve, Albufeira (Olhos D'Agua) konaklamanızda, Belharucas Plajı ve Falesia Plajı yakınında sizi bekliyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Agua Doce Plajı ve Olhos D'Agua Plajı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 154 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 6 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve içindeki 9 restoran ve kahve dükkânı/kafe misafirlere yemek ve içecek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Golf sahasında antrenman yaptıktan sonra 7 açık yüzme havuzu keyfi sürebilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yeme İçme

Bölgesel mutfak seven misafirler için O Grill Restaurant ideal; resort otelde yemek servisi yapan 9 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz barı, 2 bar/dinlenme salonu ve 3 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Misafirler 9 golf sahasında golf oynayabilir ve açık tenis kortu ve sağlık kulübü gibi eğlence ve dinlenme olanaklarından yararlanabilir. Otelde çocuk havuzu ve sezonluk açık havuz vardır.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Serenity - The Art of Well Being içinde çiftlere özel odalar ve dış mekan uygulama alanları dâhil olmak üzere 12 uygulama odası bulunur. Msiafirlere derin doku masajı, sıcak taş masajı, spor masajı ve Tayland masajı sunulmaktadır. Spada misafirlerimize aromaterapi, Ayurveda tedavisi ve su tedavisi dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır. Misafirler için spada çamur banyosu, sauna, spa küveti, buhar banyosu ve Hamam mevcuttur.

Spa her gün açıktır. 16 yaşından küçük misafirlerin spaya girmelerine izin verilmemektedir.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.
  • Misafirlerin golf sahası, masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak resort otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
  • Gösterilen toplam ücrete tatil merkezi (resort) ücreti dâhildir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Açık büfe kahvaltı ücreti: Yetişkinler için 25 EUR, çocuklar için 12.50 EUR (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (tek yön) 56 EUR.
  • Beşik (bebek yatağı) ücreti: gecelik 13.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler
 

Aşağıdaki ücretler toplam oda fiyatınıza dâhildir:

    • Tatil köyü (Resort) ücreti:
Tatil köyü (resort) ücretine dâhil olanlar:
  • Havuz kullanımı
  • Plaja giriş-çıkış
  • Plaj havlusu
  • Sağlık kulübü kullanımı
  • Spor salonu kullanımı
  • Ofis/bilgisayar kullanımı
  • (Sınırlı) İnternet
  • Telefon görüşmeleri
  • Odada emanet kasası
  • Odada emanet kasası ve kasa sigortası
  • Odada şişe su
  • Çamaşırhane kullanımı
  • Otel danışma/oda görevlisi hizmeti
  • Valesiz otopark
  • Otopark
  • Kat hizmetleri

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.
  • Misafirlerin golf sahası, masaj hizmeti ve spa seansı için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak resort otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.
  • Gösterilen toplam ücrete tatil merkezi (resort) ücreti dâhildir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Albufeira bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 6458 ayak kare alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat) ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Falesia Plajı - 0,5 km / 0,3 mi
Belharucas Plajı - 0,5 km / 0,3 mi
Agua Doce Plajı - 1,6 km / 1 mi
Praia dos Olhos de Água Plajı - 1,8 km / 1,1 mi
Medronheira Kulesi - 2,2 km / 1,4 mi
Maria Luisa Plajı - 3,4 km / 2,1 mi
Santa Eulalia Plajı - 3,7 km / 2,3 mi
Rocha Baixinha Plajı - 4,7 km / 2,9 mi
Oura Plajı - 4,9 km / 3 mi
Albufeira Boğa Güreşi Arenası - 5,6 km / 3,5 mi
Albufeira Uluslararası Sağlık Merkezleri - 6,2 km / 3,9 mi
Albufeira Plajı - 6,2 km / 3,9 mi
Aveiros Plajı - 6,5 km / 4 mi
Dom Pedro Golf: Millennium Golf Sahası - 7,1 km / 4,4 mi
Balıkçı Plajı - 7,3 km / 4,6 mi

En yakın havaalanları:
Faro (FAO-Faro Uluslararası) - 34,7 km / 21,6 mi
Portimao (PRM) - 44,2 km / 27,5 mi

Pine Cliffs Residence, a Luxury Collection Resort, Algarve için önerilen havaalanı Faro (FAO-Faro Uluslararası).

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Faro Havaalanı 34,2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri