Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

AC Hotel Vila de Allariz

Paseo Do Arnado Esq. Rua o Fuxon; s/n

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Allariz ziyaretinizde AC Hotel Vila de Allariz by Marriott, kırsal bölgede ve Tecnopole teknoloji parkı ve Celanova Manastırı bölgesinde sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Expourense ve Montealegre Golf Sahası ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Yemek
AC Hotel Vila de Allariz by Marriott restoranında kahvaltı ve akşam yemeği servisi mevcuttur. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Allariz bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1474 ayak kare alanda toplantı odaları sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Yeme İçme

Akşam yemeği servisi yapan AC Hotel Vila de Allariz restoranı İspanyol mutfağı alanında uzman, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Bu otel tarafından sunulan dinlenme olanakları arasında sağlık kulübü, sauna buhar odası vardır.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Oteldeki spada masaj ve terapi odaları bulunmaktadır. Misafirlere yüz bakımı ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna ve Hamam mevcuttur.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 2500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Açık büfe kahvaltı ücreti: Kişi başı 12.96 EUR (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • İlave yatak ücreti: gecelik 35 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 2500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Allariz bölgesinde bir etkinlik planlıyorsanız, bu otelde 1474 ayak kare alanda etkinlik mekânları vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Deri Müzesi - 0,4 km / 0,3 mi
Tecnopole teknoloji parkı - 16,8 km / 10,4 mi
Expourense - 18,7 km / 11,6 mi
Santuario de los Milagros - 20,5 km / 12,7 mi
Ourense Katedrali - 21,1 km / 13,1 mi
Valentín Lamas Carvajal - 21,3 km / 13,2 mi
Arnuide Roma Köprüsü - 21,4 km / 13,3 mi
Burgas Tanıtım Merkezi - 21,7 km / 13,5 mi
Jardín Botánico - 21,8 km / 13,6 mi
Las Burgas Termal Kaplıcaları - 21,9 km / 13,6 mi
Casa do Concello - 21,9 km / 13,6 mi
Santa Eufemia Kilisesi - 22 km / 13,7 mi
Ponte Romana - 22,6 km / 14 mi
Milenio Köprüsü - 22,8 km / 14,2 mi
Montealegre Golf Sahası - 22,8 km / 14,2 mi

Tercih edilen havaalanı Oca Vila de Allariz Hotel & Spa Vigo (VGO-Peinador) - 107,3 km / 66,7 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Vigo Havalimanı 107,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri