Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Holiday Villa City Centre Alor Setar

Lot 162/163, Bandar Alor Setar, 05000 Alor Setar, KH, Malaysia
SPA Merkezi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Holiday Villa City Centre Alor Star, Alor Setar merkezinde, Kedah Kraliyet Müzesi ile yürüme mesafesinde ve Balai Besar ile yakın konumda sizi bekliyor. Bu spa olan otel Zahir Devlet Camisi ve Kedah Devlet Sanat Galerisi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 161 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Banyolarda küvet, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Holiday Villa City Centre Alor Star kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres çıkış hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Otel Hizmetleri

  • SPA Merkezi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Alor Setar Airport 11,9 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri