Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Mercure İstanbul Bakırköy Hotel

İstanbul Cad. No:71 Bakırköy / İstanbul
İçecek Servisi
Yiyecek Servisi
Kongre Hizmetleri
Oda / Resepsiyon Hizmetleri

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış Konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • İçecek Servisi
  • Yiyecek Servisi
  • Kongre Hizmetleri
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Otel Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Spor Aktiviteleri
  • Eğlence Aktivitesi

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet

Otel Özellikleri

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi vardır.

Oda Özellikleri

* Otelde 78 oda bulunmaktadır. * 62 Standart Oda: 1 french + 1 single yatak, oturma alanı, çalışma masası, lcd tv, küvet ve wc, saç kurutma makinesi, halı zemin, telefon, duş telefonu, elektronik kapı kilidi, minibar, elektronik kasa, merkezi havalandırma bulunmaktadır. * 5 Junior Standart – 7 (7 m2):1 single yatak, duş ve wc, saç kurutma makinesi, halı zemin, telefon, elektronik kapı kilidi, elektronik kapı kilidi, minibar, merkezi havalandırma, elektronik kasa bulunmaktadır. * 5 Junior Standart – 14 (14 m2): 1 single yatak, duş ve wc, saç kurutma makinesi, halı zemin, telefon, elektronik kapı kilidi, elektronik kapı kilidi, minibar, merkezi havalandırma, elektronik kasa bulunmaktadır. * 6 Aile Odası: 2 yatak odası ; 1 french yatak, 2 single yatak, oturma alanı, çalışma masası, lcd tv, küvet ve wc, saç kurutma makinesi, halı zemin, telefon, duş telefonu, elektronik kapı kilidi, minibar, elektronik kasa, merkezi havalandırma bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Blue Regency Hotel'de konforu yaşayacaksınız...

Yeme İçme

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Otelde kapalı havuz ve çocuk havuzu vardır. Diğer olanaklar arasında sağlık kulübü ve sauna bulunur. Otelde misafirler için tam donanımlı spa hizmeti vardır. Misafirlere yüz bakımı ve vücut ovma (body scrub) seansı sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna, buhar banyosu ve Hamam mevcuttur.

Spa her gün açıktır.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Açık büfe kahvaltı ücreti: Kişi başı 10 EUR (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (tek yön) 30 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik 20.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otel havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu servis ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış tarihi detaylarını otele bildirmelidir.

Otel Yakınında

* Atatürk Havaalanı - 10 dakika sürüş mesafesi Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Ataköy Marina - 1,3 km / 0,8 mi
Marmara Forum - 2,5 km / 1,5 mi
Sinan Erdem Spor Salonu - 2,9 km / 1,8 mi
Olivium Outlet Center - 4,1 km / 2,5 mi
İstanbul Surları - 8,5 km / 5,3 mi
Yenikapı Deniz Otobüsü İskelesi - 8,8 km / 5,5 mi
CNR Fuar Merkezi - 9,2 km / 5,7 mi
Laleli Camii - 10,2 km / 6,4 mi
Historia Fatih Alışveriş ve Yaşam Merkezi - 10,5 km / 6,5 mi
Kapalı Çarşı - 10,5 km / 6,5 mi
Beyazıt Meydanı - 10,6 km / 6,6 mi
Florya Plajı - 10,7 km / 6,7 mi
Eyüp Sultan Camii - 11 km / 6,8 mi
İstanbul Üniversitesi - 11,1 km / 6,9 mi
Süleymaniye Camii - 11,1 km / 6,9 mi

En yakın havaalanları:
İstanbul (IST-Atatürk Uluslararası) - 10,3 km / 6,4 mi
İstanbul (SAW-Sabiha Gökçen Uluslararası) - 49 km / 30,4 mi
İstanbul (ISL) - 49,6 km / 30,8 mi

Yorumlar

Elif Y*** Önerilir
5.12.2023
Arkadaş Grubu | Tatil
7,2
Tek kişilik odada kaldım. Odam çok küçüktü. Çok küçük bir farkla çift kişilik odada kalabilirmişim. Odanın metrekaresine dikkat etmemişim. Geç giriş yaptığımda farkettim. Tek olumsuz yanı buydu.
aykut a***
30.11.2023
Genç Çift | İş Seyahati
7,7
Olum gecti
Ümit Y*** Önerilir
20.02.2023
Olgun Çift | Tatil
6,7
Odaların temizliğine biraz daha özen gösterilebilir diye düşünüyorum ikinci kez kaldım bu otelde bir daha kalırım ama en son kaldığımdaki özensizliği görürsem asla kalmam bir daha ve asla tavsiye etmm
Yusuf Islam Y*** Önerilir
8.01.2023
Genç Çift | Tatil
10
Oda tasarımı harika.
Ozlem A*** Önerilir
3.01.2023
Çocuklu Aile | Tatil
5,3
Oda güzel dekore edilmiş.
Oda temizliği ve kokusu iyi değildi. Klima ısıtma yeterli değildi.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • İstanbul Havalimanı 49.1 km uzaklıkta
  • Mercure İstanbul Bakırköy Hotel, şehrin turistik yerlerinin pek çoğuna yakındır. Otel, İstanbul'un Asya yakasına ve yanı sıra ticaret bölgelerine kolay ulaşım mesafesindedir. Bakırköy Meydanı'na ve Carousel, Capacity Alışveriş Merkezleri'ne yürüme mesafesindedir. CNR Uluslararası Fuar Merkezi, İstanbul Dünya Ticaret Merkezine arabayla 10 dakikalık mesafededir. İstanbul Havaalanı 54 km. uzaklıktadır. Konukların Ayasofya'yı ve Topkapı Sarayı'nı ziyaret edebileceği İstanbul'un tarihi merkezine ise metroyla sadece 15 dakikada ulaşmak mümkündür.
8,4
Çok iyi
5 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri