Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Alisha Court Hotel & Residence

Sukhumvit 107 Rd 799 ซอย ลาซาล 46 Tambon Sam Rong Nua, Amphoe Mueang Samut Prakan, Chang Wat Samut Prakan 10270, Thailand
Visa
Bahçe
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Alisha Court Hotel & Residence, Bangkok (Bang Na) konaklamanızda, Sikarin Hastanesi ve CentralPlaza Bangna yakınında sizi bekliyor. Bu otel Tayland Nakarin Hastanesi ve Bangkok International Trade and Exhibition Center yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 68 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kasa (safebox) ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Özellikler
Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek/çocuk bakıcısı ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Alisha Court Hotel & Residence restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1614 ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için (istek üzerine) ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Suvarnabhumi Uluslararası Havaalanı 31,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri