Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Mas Pere Pau

Mas Pere Pau, s/n (Veïnat de Bruguers)

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Sant Ferriol bölgesinde konaklama olanağı sunan Mas Pere Pau Pont Fortificat ve Placa Llibertat ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Minyatür ve Mikro Minyatür Müzesi ve Torremirona Golf Club ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda küçük mutfak bulunmaktadır. Ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve piknik alanı vardır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Mas Pere Pau kapsamında belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Girona-costa Brava Havalimanı 42,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri