Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Euro Plaza Hotel

Tarlabasi Bulvari No:292 Tepebasi
Klima
Iş Merkezi
Restoran
Bar

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Sarayın arkasında uzanan Haliç, zarif bir gölü andırmaktadır; ve İstanbul sizi; yeşil, mavi tonlarda bulutlarla çevrili bir masal şehri gibi karşılamaktadır. Şehir, denizin üstünden yükselip mavi gökyüzüne ulaşır gibidir. Gün geceyi karşılarken, şehrin renkleri solar ve ufuk denizin üzerinde altın rengi ve kırmızı yansımalarla alev alır. Allstar Euro Plaza Otel bu güzellikleri izlelebileceğiniz, “Altın Boynuz” üzerinde, Beyoğlu’nun tam yanında kurulmuştur. 4 yıldızlı Allstar Euro Plaza Otel’deki başlıca hizmetlerimiz; sağlık kulübü, sauna, spor salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, butik, kongre salonu ve Haliç manzarası ile Sunset Bar’dır. Yaz sezonundaki hizmetlerimiz ise açık yüzme havuzu, sinema ve alışveriş merkezidir. Sözler anlamsız kalır, kimse konuşmaz, sadece dudaklarda tebessüm olur. Yeşil ve mavi tonlarda dekore edilmiş 116 oda ve 9 süit oda, koyu mavi denizin gökyüzüyle birleştiği İstanbul’un tarihi güzelliklerinin keyfini çıkarma imkânı vermektedir. Tüm odalarda, direkt hatlı telefon bağlantısı, yerli ve yabancı televizyon kanalları, müzik kanalı, minibar, klima, saç kurutma makinesi, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Sigara içmeyenler ve engelli misafirlerimiz için de özel odalarımız mevcuttur.

Otel Özellikleri

  • Klima

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Yeme-Içme

  • Restoran
  • Bar

Otel Hizmetleri

  • Iş Ve Toplantı Hizmetleri

Aktivite Ve Spor

  • Fitness Merkezi
  • Jimnastik Salonu

Otel Özellikleri

* Güne rahat bir atmosferde başlamak isteyenler için 150 kişi kapasiteli Sunrise Restoran; toplantılar ve görüşmeler için muhteşem Sunset Salonu; kaliteli servisi ile Aquarious Restoran; günün yorgunluğunu almak için tasarlanmış Aquarious Bar, 3 adet 300 kişi kapasiteli tam teçhizatlı toplantı odası, sağlık kulübü, açık ve kapalı yüzme havuzu, aerobic ve jimnastik salonu, 2 sauna, 1 jakuzi, 1 buhar banyosu, 1 masaj odası, tıbbi hizmet, iş merkezi, araba kiralama, açık ve kapalı otopark, çamaşırhane, kuru temizleme, kuaför, alışveriş merkezi, çocuk bakımı ve 24 saat oda servisi…eğlenceli, konforlu bir tatil geçirmeniz için hazırlanmıştır.

Oda Özellikleri

* 117'si standart, 39 executive room, 2 suit olmak üzere toplam 158 oda bulunmaktadır. Haliç'in panoramik manzarası ve İstanbul'un tarihi güzellikleri yanında tüm odalarda TV, minibar, klima, 24 saat oda servisi, küvet, saç kurutma makinası, uydu sistemi, uluslararası direk bağlantı ve banyo telefonu mevcuttur. Executive odalar özel olarak business-class konforunda tasarlanmışlardır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Altın Boynuz üzerinde, Beyoğlu’nda...

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • İstanbul Havalimanı 37.9 km uzaklıkta
  • Geçmişteki yolcular, güneşin altındaki muhteşem şeklinden ötürü “Altın boynuz” olarak bilinen Haliç’in göz alıcı güzelliğini övmüşlerdir. Tam bu dağın üzerinde yer alan Allstar Euro Plaza Otel, Beyoğlu’na on dakika yürüyüş mesafesindedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri