Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Richmond Hotel İstanbul

Tomtom Mh. İstiklal Cd. No:227 Beyoğlu/İstanbul
Kongre Hizmetleri
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Resepsiyon Hizmeti

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Bir yanınızda binlerce yıllık tarihi geçmişe sahip, sanatın ve lezzetin yaşam bulduğu, bohem ve hareketli geceleriyle ünlü Pera bölgesi, diğer tarafınızda ise tarihi yarımada ve Haliç’e uzanan zamansız bir yer. Taksim meydanı’ndan yaklaşık 1 km’lik tünele doğru uzanan eşsiz bir cadde ve bu cadde üzerinde gelişigüzel dağılmış kitap evleri, sanat galerileri, tarihi pasajlar, kiliseler yer almaktadır. İstanbul'un en popüler noktalarından İstiklal caddesi üzerinde ilk ve tek otel olma özelliğine sahip Richmond İstanbul, eşsiz Boğaz ve istiklal caddesi manzarasına sahip 103 konforlu odası ile iş ve eğlence amaçlı seyahat eden tüm misafirlerine alternatifi olmayan bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Tarihi Saint Antoine kilisesi, Galata kulesi ve Avrupa'nın en eski ikinci metrosu tünel'e sadece birkaç adım uzaklıkta bulunan bu Taksim oteli, İstanbul'un en popüler tarihi ve turistik mekânları olan Sultanahmet camii, Kapalıçarşı ve Topkapı sarayı'na sadece kısa bir sürüş mesafesindedir. Şehrin önemli iş merkezlerine de yakın konumlanmıştır.

Superior Oda

Oda 23 m² alan sahip olup İstiklal caddesi veya avlu manzaralıdır. odada tek büyük yatak ya da 2 tek kişilik yatak bulunmkatadır. Ekstra 1 tek kişi yatak eklenebilmektedir. Oda 3 kiş kapasitelidir.

Superior Üç Kişilik Oda

 Oda 28 m² olup modern tarzda dekore edilmiş olan superior odalar avlu ve İstiklal caddesi manzaralıdır. Bir yatak odası ve banyodan oluşmaktadır. Odada 3 tek kişilk yatak bulunmaktadır. Oda 3 kişi kapasitelidir.

Deluxe Oda

Oda 23-25 m² modern tarzda dekore edilmiş olan deluxe odalar misafirlere panoramik Boğaz ve tarihi yarımada manzarası sunar. Bir yatak odası ve banyodan oluşmaktadır. Odada tek büyük yatak ya da 2 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Oda 2 kişi kapasitelidir.

Executive Oda

Oda 25 m² modern tarzda dekore edilmiş executive odalar panoramik İstiklal caddesi ve avlu manzaralıdır. Bir yatak odası, oda içerisinde ayrı bir oturma alanı ve banyodan oluşmaktadır. Odada tek büyük yatak ya da 2 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Ekstra 1 tek kişi yatak yerletirilir. Oda maksimum 3 kişi kapasitelidir.

Bosphorus Suite

Oda 40 m² alana sahiptir. Bosphorus suite’ler geniş iç alanları, panoramik Boğaz ve tarihi yarımada manzaraları ile misafirlere özel bir konaklama deneyimi yaşatır. Bir yatak odası, oda içerisinde ayrı bir oturma alanı ve banyodan oluşmaktadır. Oda maksimum 2 kişi kapasitelidir.


Otel Özellikleri

  • Kongre Hizmetleri
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Resepsiyon Hizmeti
  • Eğlence Aktivitesi

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet

Otel Özellikleri



Richmond İstanbul, taleplerinize göre farklı oturma düzenlerinde hazırlanabilen toplantı salonları ve eksiksiz teknolojik donanımı ile size kişiselleştirilmiş ve ayrıcalıklı bir hizmet sunmaktadır. Farklı boyutlardaki 5 toplantı salonunda da ücretsiz wireless internet erişimi bulunmaktadır. Konaklamalı olarak gerçekleştireceğiniz toplantılarınızda ise boğaz ve şehir manzaralı odalarda günün yorgunluğunu atarak rahatlayabilirsiniz.

Teknik Ekipmanlar

  • Profesyonel Teknik Destek Ekibi
  • Kablosuz İnternet Bağlantısı
  • Kablolu ve Telsiz Mikrofonlar
  • DVD Oynatıcı
  • Ses Sistemi 
  • LCD Projektör
  • Projektör Perdeleri
  • Diz Üstü Bilgisayar


Yakın Çevreyi Tanıyın

  • İstanbul Havalimanı 38.6 km uzaklıkta
  • Bir yanınızda binlerce yıllık tarihi geçmişe sahip, sanatın ve lezzetin yaşam bulduğu, bohem ve hareketli geceleriyle ünlü Pera bölgesi, diğer tarafiınızda ise tarihi yarımada ve Haliç’e uzanan zamansız bir yer. Taksim Meydanı’ndan yaklaşık 1 km’lik Tünele dogru uzanan eşsiz bir cadde ve bu cadde üzerinde gelişigüzel dağılmış kitap evleri, sanat galerileri, tarihi pasajlar, kiliseler hayal edin.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri