Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

HARRIS Hotel Sentul City - Bogor

SICC Jl. Jendral Sudirman No 1, Sentul, Babakan Madang, Citaringgul, Babakan Madang, Kota Bogor, Jawa Barat 16810, Indonesia
Lobide Televizyon
Duş Odası
Bilgisayar Istasyonu
Visa

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
HARRIS Hotel Sentul City Bogor, Bogor konaklamanızda, dağda ve Sentul Uluslararası Yarış Pisti ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu aile dostu otel Botani Meydanı ve Bogor Ziraat Üniversitesi civarındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 158 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun kasa ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon bulunmaktadır.

Yemek
HARRIS Hotel Sentul City Bogor restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe vardır, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odaları vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon
  • Duş Odası
  • Bilgisayar Istasyonu

Ödeme

  • Visa

Yeme-Içme

  • Restoran

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Lapangan Terbang Pondok Cabe (PCB) 38,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri