Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Elegant Suite

Carrera 72 # 51-62, Bogotá, Cundinamarca, Colombia
Asansör Bulunmuyor
Ücretsiz Otopark
Visa
American Express

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Elegant Suite, Bogota konaklamanızda, Bogota Botanik Bahçesi ve Kolombiya Ulusal Üniversitesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Bogota El Tiempo Gazetesi ve Maloka Bilim Müzesi yakınındadır.

Odalar
19 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kasa (safebox) ve telefon ile ücretsiz şehir içi arama imkânı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Yemek
Hotel Elegant Suite restoranında kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için 24 saat oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Asansör Bulunmuyor
  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Alkol Kullanımı

  • Ücret / Şartlar Rehber Hayvanlara Uygulanmaz

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • El Dorado Uluslararası Havalimanı 6,8 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri