Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Miradouro

Rua da Alegria 598, 4000-037, Porto, Portugal
Garaj
Restoran
Bar
Kablosuz Internet

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Miradouro, Porto merkezinde, Almas Kilisesi ve Sandeman Cellars ile yakın konumda sizi bekliyor. Bu otel Bolhao Pazarı ve Porto Belediye Sarayı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için minibar olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Misafirlerimiz için ayrıca ücretli kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide televizyon vardır.

Yemek
Hotel Miradouro restoranı yemek servisi yapmaktadır; mekânda içecek servisi yapan bar bulunur. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisini kullanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Garaj

Yeme-Içme

  • Restoran
  • Bar

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz Internet

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Francisco de Sa Carneiro Havaalanı 15,9 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri