Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Water Planet Hotel & Aquapark

Okurcalar Mevkii, 07415 Alanya/Antalya, Turkey

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Water Planet Hotel & Aqua Park - All Inclusive, Alanya (Okurcalar) konaklamanızda, Alara Grand Bazaar AVM ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu resort otel Alara Han ve Alara Kalesi ve Sealanya ile aynı bölgededir.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 421 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve ücretsiz şişe suyu gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır.

Yemek
Bu resort otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 4 bar/dinlenme salonu ve 5 havuz kenarı barı idealdir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 3 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır.

Yeme İçme

Bu resort otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu resort otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 3 bar/dinlenme salonu ve 3 havuz kenarı barı idealdir.

Yenilenme ve SPA

Resort otelde özel plaj, açık tenis kortu ve ücretsiz su parkı ile su kaydırağı bulunur. Otelde 3 açık yüzme havuzu ve kapalı havuz vardır. Misafirler için çocuk havuzu, sauna ve spor salonu vardır.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Oteldeki spada masaj ve terapi odaları bulunmaktadır. Msiafirlere yüz bakımı, vücut ovma (body scrub) seansı, vücut bakımı ve manikür ve pedikür sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna, buhar banyosu ve Hamam mevcuttur.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otelde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • İlave yataklar için ek ücret ödenmesi gereklidir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otelde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Alara Grand Bazaar AVM - 1,3 km / 0,8 mi
Alara Han ve Alara Kalesi - 11,6 km / 7,2 mi
Sealanya - 13,2 km / 8,2 mi
Konaklı Camisi - 19,5 km / 12,1 mi
Konaklı Saat Kulesi Meydanı - 19,6 km / 12,2 mi
Şarapsa (Serapsu) Hanı - 20,3 km / 12,6 mi
Alaettinoğlu Kültür Parkı - 21,4 km / 13,3 mi
Ulus Plajı - 26,3 km / 16,3 mi
Alanya Marina - 28 km / 17,4 mi
Kleopatra Plajı - 29,3 km / 18,2 mi
Alanya Lunaparkı - 30,3 km / 18,8 mi
Manavgat Şelalesi - 30,7 km / 19,1 mi
Milli Egemenlik Stadı - 31,6 km / 19,6 mi
Side Sorgun Plajı - 32 km / 19,9 mi
Alanya Aquapark - 32,2 km / 20 mi

En yakın havaalanları:
Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya) - 74,5 km / 46,3 mi
Antalya (AYT-Antalya Uluslararası) - 95,3 km / 59,2 mi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Alanya-Gazipaşa Havalimanı 75,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri