Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Raintree Rolla Hotel

Rolla Road Bur Dubai Dubai

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Raintree Rolla Hotel, Dubai (Bur Dubai) konaklamanızda, Textile Souk ve Dubai Müzesi yakınında sizi bekliyor. Bu otel Dubai Kruvaziyer Limanı ve Şeyh Said El Maktum Müzesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler özel havuzlar ve özel spa küveti olan 119 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi arama imkânı imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır.

Yemek
Bu otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ofis ve ekspres giriş hizmeti mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dubai Uluslararası Havalimanı 16,9 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri