Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Papillon Hotel

İsmet İnönü, 2122. Sk., 35930 Çeşme/İzmir, Turkey - 35930-Izmir, TR
Lift access
Laundry
Park View
Evcil Hayvan Kabul Edilmez

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Papillon Hotel Cesme The Papillon Hotel Cesme is situated in Cesme. Both on and off site car parking is available at the hotel. The hotel offers restaurant facilities. Room Features Papillon Hotel Cesme. A hairdryer is provided in every room. Leisure Info. The Papillon Hotel Cesme offers a range of leisure facilities. An outdoor swimming pool is available for hotel guests.

Genel

  • Lift access
  • Laundry
  • Park View

Alkol Kullanımı

  • Evcil Hayvan Kabul Edilmez

Yeme-Içme

  • A La Carte Restoran
  • Bar

Oda Özellikleri

  • Duş
  • Banyo
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Tekerlekli sandalye kullanımına uygun

Otel Hizmetleri

  • Posta Hizmeti
  • Sağlık Hizmetleri

Otel Özellikleri

Tüm gün açık restoran, istek üzerine Türk, Hint mutfağı ve Çin menüleri vermektedir. Yüzme havuzu, bir yetişkin ve çocuklar bölümden oluşmaktadır. Otel gerekçesiyle içinde ayrı bir bahçe alanı güneşlenmek amacıyla sağlanır. RESTAURAN: Veya bahçede Restaurant, 70 kişi kapasiteli, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, açık büfe ve a la carte hizmet vermektedir. Öğle veya akşam yemeği sırasında Türk ve Hint yemeklerinin tadını çıkarabilirler. BAR: 80 kişi kapasiteli bar uzakta kapalı bütün günün yorgunluğunu atmak ve dinlenmek için meze, ulusal ve uluslararası içecekler ile şehrin koşuşturmasından ve karmaşasından uzak eşsiz bir alternatiftir. NARGİLE: Bizim seçilen müziğin sesi chill out için arkadaşları ile buluşmak için uygun yer, bir alkollü / non = gece içki zevk ve sosyalizm. Buna ek olarak, isterseniz maçları izlemek için büyük ekran televizyon var. Bu bir dostu, konforlu ve temiz bir ortamda eğlence içinde bir gerçek yoludur. DÜĞÜN ORGANİZASYONU: Tesis tamamlanmış ve kısmi düğün hizmetleri, İkram Hizmetleri, Çiçek hizmetleri, Dekorasyon hizmetleri sağlar. Papillon Hotel Çeşme\'nin, düğün günü hayatınızın en önemli vesilelerle biri olduğunu anlıyor.Tesisin profesyonel düğün planlama personeli özel gün, bir ömür boyu sürecek muhteşem anılar biri olduğunu belli yapacak! Tesis 50 misafirler için yada 200 planlıyorsanız olsun, düğün mükemmel yapacak özel bir dikkat, kişisel hizmet ve ayrıntı için göz gerektirdiğini biliyor. Bir profesyonel muhteşem bir düğün planlama dahil kritik tüm detaylar dikkat alarak aklını koyar. Tesis düğün günü mükemmel yapmak için çalışacağız. Bizim deneyim personel size özel günün harika anılar var sigortalamak için kişisel dikkati sağlamak için sizinle birlikte çalışmak için mutlu olacak! TOPLANTI VE ORGANİZASYONLAR İÇİN, Papillon Otel toplantı odasına salonu dönüştürebilirsiniz. Bu odada doğal güneş ışığı bahçeleri ve havuz incelendikten, zemin katta yer almaktadır. Rooom Toplantı olanakları: 50 kişi kapasitelidir. Toplantı odası olarak gereksinimleri başına hazırlanabilir. Ücretsiz çay, toplantı tatili sırasında görev kurabiye ile kahve. Masalarda ücretsiz not kağıt, kalem ve şişe suyu. Isteğinize göre temin set menü öğle / akşam.

Oda Özellikleri

Papillon Hotel Çeşme\'nin mistik ve geleneksel Türk misafirperverliği yansıtıyor.Tesis de Otelde 30 oda bulunuyor. Odalarda: Klima Telefon Kablosuz İnternet Banyo Ücretsiz toilletries Saç kurutma makinesi Uyandırma Servisi TV Balkon 11:00 ile 24:00 arası oda servisi

Otel Yakınında

Denize yürüyüş mesafesinde, İzmir Havaalanı\'na 80km (45 minitues ) dir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Adnan Menderes Havalimanı 95,9 km uzaklıkta
  • Şehir merkezine ve plaja sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir. İzmir Havaalanı\'na 80km (45 minitues ) dir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri