Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Baan Huenphen

117/1 Rajmakka Road Tambon Phrasingh Amphur Muang

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Baan Huen Phen, Chiang Mai (Eski Şehir Merkezi) konaklamanızda, Wat Chedi Luang ve Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Pratat Chedi Luang Tapınağı ve Pazar Günü Yaya Sokak Pazarı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Misafilerimize ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Baan Huen Phen restoranında kahvaltı ve akşam yemeği servisi mevcuttur. Odalarında yemek servisi isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi mevcuttur.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Chiang Mai Uluslararası Havaalanı 7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri