Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hostal Levante

BAIXADA DE SANT MIQUEL 2, BARCELONA, ES

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Hostal Levante Scp otel en temel özelliklere sahip olmakla birlikte canayakın atmosferi ve nazik servisi ile gösterişsiz ve sadedir. Bu otel ksıtlı bütçeye sahip olan, uyumak ve eşyalarını depolamak için bir yer arayan gençler için mükemmel bir konaklama tesisidir. Oteli içinde barındıran bina ayrıca bir şehir efsanisne de konu olmuş. Geçmişte, yapı bir genelevmiş ve efsaneye göre ünlü müşterilerinden biri Barcelona' da geçirdiği yıllar sırasında burayı sık sık ziyarete gelen genç Picasso imiş.

Otel Özellikleri

* TV ve telefon mevcuttur.

Oda Özellikleri

Otelin 50 odası vardır. Bazı odalarda özel banyo yoktur ancak tüm odalar ısıtmalıdır. Odaların atmosferi cana yakın, hoş ve huzurludur.

Otel Tanıtım Bilgisi

" Basit ancak her avroya değer.."

Otel Yakınında

* Barcelona Havaalanı - 15 km * Ramblas Otobüs Durağı - 0.2 km * Plaza Catalunya Tren İstasyonu - 0.5 km * Jaime I Metro Durağı - 0.1 km * Rambla - 0.2 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Barselona Uluslararası Havalimanı 17.1 km uzaklıkta
  • Hostal Levante Scp otel, Gotik semtin içinde bulunan ufak caddelerden biri olan La Baixada de Sant Miquel' in üstünde, otel Plaça Reial ve Plaça Sant Jaume gibi meşhur meydanlara yakındır. Otelin bulunduğu semt, şehrin en popüler ve hareketli bölgelerinden bir olmakla birlikte Custo Barcelona gibi modern mağazalar, genç ve modern müşteri kitlelerine sahip barlar ve kulüplere ev sahipliği eder. Konumu otelin en büyük avantajlarından biridir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri