Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Quality Inn

64 Maple Valley Road
Park Opsiyonu

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Quality Inn Corner Brook, Corner Brook konaklamanızda, golf sahasına yakın ve Grenfell Art Gallery ve Arts and Culture Centre - Corner Brook ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Corner Brook Müzesi ve Arşivleri ve Railway Society of Newfoundland yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi arama imkânı imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Misafirlerimiz için ayrıca lobide şömine ve tur/bilet hizmetleri vardır.

Yemek
Restoranda Quality Inn Corner Brook misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve bagaj saklama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odaları vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Otopark

  • Park Opsiyonu

Otel Özellikleri

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve tur/bilet hizmetleri vardır.

Yeme İçme

The Lookout Restauarant, Quality Inn Corner Brook misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Bu otelde misafirlerin iyi vakit geçirebilmesi için spor salonu vardır.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Kahvaltı ücreti: kişi başı 10 CAD - 20 CAD arasında (yaklaşık fiyat).

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Arts and Culture Centre - Corner Brook - 2,7 km / 1,7 mi
Corner Brook Müzesi ve Arşivleri - 2,8 km / 1,8 mi
Grenfell Art Gallery - 2,9 km / 1,8 mi
Railway Society of Newfoundland - 3,6 km / 2,2 mi
Captain James Cook National Tarihi Bölgesi - 5,7 km / 3,6 mi
Heritage Tree - 8,9 km / 5,6 mi
Mermer Dağı - 9,1 km / 5,7 mi
Roy Whelan Heritage Müzesi ve Valley Crafts - 51 km / 31,7 mi

Tercih edilen havaalanı Quality Inn Corner Brook Deer Lake, Newfoundland and Labrador (YDF-Deer Lake Bölge) - 55,6 km / 34,5 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Deer Lake Bölgesel Havaalanı 55,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri