Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hampton Inn Tuscaloosa-East

6400 Interstate Dr, Cottondale, AL 35453, USA

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hampton Tuscaloosa East, Cottondale konaklamanızda, İş merkezinde ve Coleman Stadyumu ve Paul W. Bryant Müzesi çevresinde sizi bekliyor. Bu otel Doğa Tarihi Müzesi ve Denny Chimes civarındadır.

Odalar
80 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi arama imkânı imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide televizyon ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimiz için ücretsiz sıcak ve soğuk açık büfe kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Cottondale bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1100 ayak kare alanda konferans alanı ve toplantı odaları sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Tuscaloosa Regional Airport 22,4 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri