Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

FamDreams Casa Hospedaje

Calle Recoleta 574, Cusco, Peru
Ücretsiz Otopark
Visa
Açık Yeşil Alan
Bahçe

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
FamDreams Casa Hospedaje, Cusco merkezindedir. San Blas Kilisesi ve Hatunrumiyoc otelden yürüyerek gidilebilecek mesafededir. Bu aile dostu hostel Dini Sanatlar Müzesi ve Güneş Tapınağı yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Özellikler
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili hostelde misafirlere (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı, tur/bilet hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Yemek
FamDreams Casa Hospedaje restoranında bahçe manzarasıyla ve (havanın izin vermesi durumunda) açık havada yemek keyfi sürebilirsiniz. İsterseniz odanızda kalabilir ve 24 saat oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için ücretsiz kontinental kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ekspres giriş hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Cusco bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu hostel misafirlerimize 20.00 metrekare alanda toplantı odası sunmaktadır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Açık Yeşil Alan
  • Bahçe

Otopark

  • Yakınında Ücretsiz Otopark

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Alejandro Velasco Astete Uluslararası Havaalanı 5,3 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri