Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Pachacuteq

Urb. El Ovalo, Av. Infancia C-13 Wanchaq
Lobide Televizyon
Bilgisayar Istasyonu
Visa
Discover

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel Pachacuteq, Cusco konaklamanızda, Garcilaso de la Vega Stadyumu ve Cusco El Sanatları Merkezi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Plaza Tupac Amaru ve Centro de Textiles yakınındadır.

Odalar
Misafirler için LED televizyon olan 24 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Özellikler
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirlerimize hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Hotel Pachacuteq kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Cusco bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 300 metrekare alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Otel Özellikleri

  • Lobide Televizyon
  • Bilgisayar Istasyonu

Ödeme

  • Visa
  • Discover
  • American Express

Yeme-Içme

  • Lobide Kahve/Çay Servisi
  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Alejandro Velasco Astete Uluslararası Havaalanı 3,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri