Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Ilgaz Doruk Otel

Ilgaz Doruk Mevkii Ilgaz/Çankırı
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



“ Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar”

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında;01.04-31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti,01.11-31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış konsepti uygulanmaktadır.Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir.Detaylı konsept bilgisi veya ücretli-ücretsiz hizmet bilgileri ofislerden,kataloglardan veya satış danışmanlarından alınmaktadır.

Otel Özellikleri

  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler

Otel Özellikleri



tam pansıyon konseptı nde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği acık büfe olarak hizmet vermektedir.

Oda Özellikleri

Ilgaz Doruk Otel'de, toplamda 52 standart, 4 suit oda, 2 özel oda mevcuttur ve 150 yatak kapasitesine sahiptir. Oda temizliği günlük olarak yapılmaktadır. Otelde sigara içilmeyen odalar mevcuttur. Odalardaki internet erişimi kablosuzdur. Isıtma sistemi merkezi olarak çalışmaktadır. Minibar günlük olarak doldurulmaktadır. Standart odalar tek oda ve tek banyodan oluşmaktadır. Çift kişilik yatak, 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Bazı odalarda ilave yatakla 3 kişiye kadar konaklama yapılabilir. Odalar otelin ön ve arka tarafına cephe vardır. Yaklaşık 25 metrekareden oluşmaktadır ve toplamda 52 standart odamız mevcuttur. TV, uydu yayını, telefon, minibar, banyoda duş, saç kurutma makinesi mevcuttur. Oda zemini halı ile kaplıdır. Suit odalar geniş bir yatak odası, oturma bölümü ve tek banyodan oluşmaktadır. Çift kişilik yatak ve oturma grubu mevcuttur, ek yatakla 4 kişiye kadar konaklama imkanı vardır. Odalar otelin ön ve arka tarafına cephe vardır, yaklaşık 30 metrekareden oluşmaktadır. Toplamda 4 suit oda mevcuttur. Suit odalarda TV, uydu yayını, telefon, minibar, oturma grubu banyoda duş, saç kurutma makinesi mevcuttur. Oda zemini halı ile kaplıdır. Üzel odalar 2 katlıdır. Yatak odası, oturma odası ve tek banyodan oluşmaktadır. Odalarda çift kişilik yatak, 2 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. İlave yatakla 6 kişiye kadar konaklama yapılabilir. Odalar otelin ön ve arka tarafına cephe vardır, yaklaşık 50 metrekareden oluşmaktadır ve toplamda 2 özel odamız mevcuttur. Üzel odalarımızda TV, uydu yayını, telefon, minibar, banyoda duş, saç kurutma makinesi mevcuttur. Oda zemini halı ile kaplıdır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Ilgaz'da kayak keyfinin favori adresi.

Otel Yakınında

Ilgaz, Çankırı'nın bir ilçesidir. Batı Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek dağ sırası olan Ilgaz Dağlarıyla ünlüdür. Ilgar Dağları kışın kayak turizmi ve yazın yayla turizmine elverişliliğiyle birçok tatilcinin ilgi odağıdır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Kastamonu Havalimani 90 km uzaklıkta
  • Ilgaz Doruk Otel, Kastamonu yolu üzerinde karayoluna 700 m mesafede milli park sınırları içersindedir. Tesis çam, köknar ve sedir ormanları içerisindedir. İlçe merkezi: 24 km Havalimanı: 180 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri