Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Garden Of Sun Hotel

3. Plaj, Altınkum, Didim, Aydın
Tenis

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Garden of Sun is located 400 metres from the 3. beach of Altinkum in Didim, Aydin.Features a balcony with sea, mountain or garden views. Includes free Wi-Fi, a minibar and a seating area with a TV. Room Facilities: Balcony, View, TV, Telephone, Safe, Air conditioning, Sitting area, Interconnecting room(s) available, Hardwood/Parquet floors, Hairdryer, Toilet, Bathroom, Bathtub or shower, Minibar, Wake-up service. Room Size: 27 m²All meals are available at this property.This is a modern building.Hotel has a large lobby.The town centre with shops and restaurants is 1 km away. The ancient city of Milenos is at 25 km. ?zmir Airport: 160 km, Bodrum Airport: 100 km, Ephesus Antique City: 80 km, Pyrene Antique City: 45 km, Milenos Antique City : 25 km, Apollon Temple: 2 km

Aktivite Ve Spor

  • Tenis

Otel Özellikleri

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Yeme İçme

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 3 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Otelde kapalı havuz, çocuk havuzu, sezonluk açık havuz ve spa küveti vardır. Diğer olanaklar arasında sağlık kulübü ve sauna bulunur.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Otelde misafirler için tam donanımlı spa hizmeti vardır. Msiafirlere derin doku masajı, sıcak taş masajı, İsveç masajı ve Tayland masajı sunulmaktadır. Spada misafirlerimize aromaterapi, Ayurveda tedavisi ve refleksoloji dâhil pek çok farklı tedavi terapisi sunulmaktadır. Misafirler için spada sauna, spa küveti ve Hamam mevcuttur.

Spa her gün açıktır. 3 yaşından küçük misafirlerin spaya girmelerine izin verilmemektedir.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

  • Bu otelin politikası gereğince, erkeklerin veya kadınların evlenme öncesi bekarlığa veda partileri de dâhil olmak üzere, grup etkinliği veya parti amacıyla yapılan belirli rezervasyonlar geri çevrilebilir.
  • Misafirlerin masaj hizmeti için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (gidiş dönüş) 250 TRY.
  • Erken giriş ücreti alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır).
  • Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır).

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Otelin Sundukları

  • Bu otelin politikası gereğince, erkeklerin veya kadınların evlenme öncesi bekarlığa veda partileri de dâhil olmak üzere, grup etkinliği veya parti amacıyla yapılan belirli rezervasyonlar geri çevrilebilir.
  • Misafirlerin masaj hizmeti için rezervasyon yaptırması gereklidir. Misafirler otele varmadan önce, rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak otel ile görüşebilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

İş Seyahatlerine Özel

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Didim bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 ayak kare alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat) ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Lunapark - 0,6 km / 0,4 mi
Altınkum Plajı - 1,3 km / 0,8 mi
Didim Marina - 1,9 km / 1,2 mi
Apollo Tapınağı - 4,7 km / 2,9 mi
Didim Apollon Tapınağı - 4,8 km / 3 mi
Didim Aquapark - 11,2 km / 7 mi
Diler Yarımadası Milli Parkı - 15,3 km / 9,5 mi
Faustina Hamamı - 24,9 km / 15,5 mi
Milet Harabeleri - 24,9 km / 15,5 mi
İlyas Bey Camisi - 25 km / 15,5 mi
Milet Tiyatrosu - 25 km / 15,5 mi
Priene Harabeleri - 45,5 km / 28,3 mi
Herakleia - 51,5 km / 32 mi

En yakın havaalanları:
Bodrum (BJV-Milas) - 84,4 km / 52,4 mi
Bodrum (BXN-Imsık) - 97,9 km / 60,8 mi
Leros Adası (LRS) - 220,5 km / 137 mi
Sisam (SMI-Sisam Uluslararası) - 314,7 km / 195,6 mi

Garden of Sun Hotel için önerilen havaalanı Bodrum (BJV-Milas).

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Milas-Bodrum Havaalani 85,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri