Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Most City Apart-Hotel

Glinki street 2
Visa
Güneşlik / Perde
Sınırlı Kat Hizmetleri

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Most City Apart-Hotel, Dnepropetrovsk merkezinde, Ulusal Tarih Müzesi ve Dnipro Arena ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu daire Globy Parkı ve Dnepropetrovsk Ulusal Üniversitesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe suyu ve çamaşır makineleri/kurutucular gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Yemek
Most City Apart-Hotel misafirlerine yemek servisi yapan 5 restoran ve 10 kahve dükkânı veya kafe mevcuttur. Yemek servisini odalarında almak isteyen misafirlerimiz için belirli saatlerde oda servisi bulunmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ekspres giriş hizmeti, ekspres çıkış hizmeti ve ATM/bankacılık hizmetleri mevcuttur. Misafirlerimiz için havaalanından otele transfer servisi (istek üzerine) ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Ödeme

  • Visa

Oda Özellikleri

  • Güneşlik / Perde

Otel Hizmetleri

  • Sınırlı Kat Hizmetleri

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dnipropetrovsk International Airport 16,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri