Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Al Najada Boutique Hotel

Souq Waqif, PO Box 1274 Doha Qatar
Toplantı Odaları

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Al Najada Boutique Hotel, Doha merkezinde, Souq Waqif ile birkaç adım ve Doha Kalesi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 5 yıldızlı otel Al Khoot Kalesi ve İslam Sanatları Müzesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 25 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Özellikler
Sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Misafilerimize ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Al Najada Boutique Hotel restoranında öğle yemeği ve akşam yemeği servisi yapılmaktadır. Ayrıca kahve dükkânı/kafe mevcuttur, odalarında yemek servisi isteyen misafirler için 24 saat oda servisi vardır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

İş Misafirlerine Yönelik

  • Toplantı Odaları

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Hamad Uluslararası Havaalanı 14,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri