Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Jumeirah Living World Trade Centre Residence

2nd Za'abeel Rd,Dubai World Trade Centre - Dubai - United Arab Emirates

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Jumeirah Living - World Trade Centre Residence, Dubai (Ticaret Merkezi 2) konaklamanızda, Dubai World Trade Centre ve Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu aile dostu apart daire Dubai Alışveriş Merkezi ve Burj Khalifa yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 377 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Özellikler
Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Yemek
Jumeirah Living - World Trade Centre Residence restoranında havuz manzarasıyla yemek yiyebilir veya odanızda kalarak belirli saatlerde oda servisi olanağından yararlanabilirsiniz. Misafirlerimiz için her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dubai Uluslararası Havalimanı 45,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri