Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Albergo Garnì Aurora

Via Duino, 15, 34011 Duino TS, Italy
Internet Bağlantısı
Saç Kurutma Makinesi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Albergo Garnì Aurora, Duino-Aurisina bölgesindedir. Bu otel misafirlere plaj yakınında konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Sentiero Rilke Yürüyüş Yolu ve Duino Kalesi otele birkaç dakika mesafededir. Bu oda Baia di Sistiana ve Trieste Adventure Park yakınındadır.

Odalar
Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özellikler
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otel odasında ayrıca (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı, tur/bilet hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Yemek
Misafirlere yemek servisi sunan kahve dükkânı/kafe vardır. İsteyen misafirler için Albergo Garnì Aurora belirli saatlerde oda servisi sunmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve bagaj saklama servisi vardır. Havaalanından otele transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Özellikleri

  • Internet Bağlantısı
  • Saç Kurutma Makinesi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Trieste – Friuli Venezia Giulia Havaalanı 19,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri