Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Şahmaran Resort Hotel

Yeni Mah. Sahil Cad. No: 60 Edremit/Van
Yiyecek Servisi
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Spor Aktiviteleri

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



Otel değişen operasyon koşullarından dolayı konsept üzerinden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış Konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Tesislerin sezon içerisindeki uygulayacağı konsept içeriğini, misafirlerimizin sağlıklı bir tatil geçirebilmeleri adına, tesislerin almış olduğu Covid-19 Tedbirleri kapsamında ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu genelgeler doğrultusunda tesis içi bazı üniteler tesis yönetimi tarafından kullanıma kapatabilir veya sınırlayabilirler.

Otel Özellikleri

  • Yiyecek Servisi
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Spor Aktiviteleri
  • Temizlik Hizmetleri

Havuz Ve Spa

  • Sauna

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet
  • SPA Merkezi

Otel Özellikleri

Van Gölüne sıfır.

Oda Özellikleri

Odanızın Penceresinden baktığınızda görünen Van Gölünün mavisinde güzelliğin tadına varırken, bulunduğunuz ortamın her köşesine sinen huzur, içinizi ısıtarak konforuyla sizi sarıp sarmalayacaktır. Otel, 66 Göl 24 Kara Manzaralı - Toplam Oda Sayısı: 90 - Toplam Yatak Sayısı: 204 - Dört Yıldızlı Bir Tesistir. Oda Çeşitleri: Standart French Bed  Room - 39 Adet Kara veya Deniz Manzaralı,Standart Twin Bed Room - 39 Adet Kara veya Deniz Manzaralı,Standart Trpl Bed Room - 6 Adet Deniz Manzaralı,Fantastik Honeymoon Room - 3 Adet Deniz Manzaralı,Custom design the blue corner room - 3 Adet Kara Manzaralı. Oda Özellikleri: Tüm Odalarda Kalorifer ve Vantilatör,Uluslar Arası Görüşmeye Açık Telefon,Kiralık Kasa LCD Televizyon (Uydu yayını),Yangın Dedektörü,Minibar ve Mini Yiyecek Dolabı,Saç Kurutma Makinası,Banyo Küvet (Kabinli),Kablosuz İnternet,220 Volt Elektrik Merit Şahmaran Hotel’in standart odaları deniz, havuz, bahçe veya kara manzaralarıyla ferah, rahat, konforlu iç yapısıyla standart bir odadan çok daha fazlasını sunmaktadır. Standart french bed odalarda bir adet çift kişilik yatak bulunmaktadır. Standart twin bed odalarda iki adet tek kişilik yatak bulunmaktadır. Standart trpl odalarda iki adet tek kişilik yatak, bir adet de sofa yatak bulunmaktadır. Ayrıca çalışma veya makyaj masası ve elbise dolabıyla misafirlerimize konforlu bir ortam sağlanmaktadır. Ferah banyosu konforunuza konfor katacaktır. Merit Şahmaran Hotel’in Fantastik balayı odaları deniz, havuz, bahçe manzarası ile ferah, rahat, konforlu bir iç yapıya sahiptir. Otel’imizi balayı için tercih eden misafirlerimize özel konsept ile hizmet veren bu odalarımız misafirlerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü konforu sağlamaktadır. Adına ve konseptine uygun biçimde tasarlanmıştır. Beyazın saflığı, samimi, içten dokunuşların hafifliği ve zevkini, ışıkla sınırsız bir renk seçeneği sunarak bütünleştiren bu odalar misafirlerimize tüm saflığıyla, samimi sıcak bir hayat tarzı sunmaktadır. Merit Şahmaran Hotel’in Özel tasarım mavi köşe odaları kara, bahçe manzarası ile ferah, rahat, konforlu özel farklı bir iç yapıya sahiptir. Mavi köşe odalar zevkle döşenmiş olup geniş ve rahat bir alana sahiptir. Konseptine uygun oturma gurubu ve konforlu yatağı ile farklı tasarımı ve konforu tamamen sizlerin rahatı düşünülerek oluşturulmuştur. Ayrıca kalabalık misafirler için oturma gurupları (sofalar) çok çabuk ve pratik olarak yatağa dönüştürülebilir.

Otel Yakınında

Edremit 12 km.

Popüler Olanaklar

Temizlik Hizmetleri

Yorumlar

IULIIA L*** Önerilir
29.08.2021
Tek basima | Tatil
10
На reception очень доброжелательные люди, заселили быстро. У отеля есть свой пляж, но нельзя спуститься к озеру, большие глыбы камней. Рядом с отелем остановка транспорта, легко можно доехать в Ван.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Van Ferit Melen Havalimanı 11,5 km uzaklıkta
  • Van Gölü sahilinde bulunan Merit Şahmaran ,Van merkeze sadece 8 km uzaklıktadır. Hava limanı ise yalnızca 5 km ötededir.
8
Çok iyi
1 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri