Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Monument Hotel

Passeig de Gràcia, 75, 08008 Barcelona, Spain

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Monument Hotel, Barselona (Eixample) konaklamanızda, Casa Enric Batllo ve Casa Batllo ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 5 yıldızlı otel Palau de la Musica Catalana ve Sagrada Familia yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 klimalı oda MP3 takma konsolu ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Monument Hotel kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Otel Özellikleri

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yeme İçme

Hall0 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Bu otelde açık havuz, sauna 24 saat açık spor salonu vardır.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 2500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Alakart kahvaltı ücreti: Kişi başı 38 EUR (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başı (gidiş dönüş) 250.00 EUR.
  • Valeli otopark ücreti: günlük 35 EUR.
  • İlave yatak ücreti: gecelik 70.0 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler

Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Şehir vergisi uygulanır: 7 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.48 EUR. Bu vergi 17 ??? yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

Onarımlar ve Kapanışlar
null

Otelin Sundukları

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 2500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.
  • Yer olması koşuluyla, bağlı/bitişik odalar sunulabilir. Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak otele doğrudan ulaşabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir.

Otel Yakınında

Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Passeig de Gracia - 0,1 km / 0,1 mi
Casa Mila - 0,2 km / 0,1 mi
Rambla de Catalunya - 0,2 km / 0,1 mi
Casa Batllo - 0,3 km / 0,2 mi
Casa Amatller - 0,4 km / 0,2 mi
Teatre Coliseum Tiyatrosu - 0,9 km / 0,6 mi
Tivoli Tiyatrosu - 1 km / 0,6 mi
Hospital Clinic - 1 km / 0,6 mi
Placa de Catalunya - 1 km / 0,6 mi
El Corte Inglés Alışveriş Merkezi - 1,1 km / 0,7 mi
Portal de l'Angel - 1,1 km / 0,7 mi
Barselona Üniversitesi - 1,2 km / 0,8 mi
La Rambla - 1,4 km / 0,9 mi
Teatre Poliorama Sahne Sanatları Merkezi - 1,4 km / 0,9 mi
Teatre Goya Sahne Sanatları Merkezi - 1,5 km / 0,9 mi

Tercih edilen havaalanı Monument Hotel Barselona (BCN-Barselona Uluslararası) - 15,1 km / 9,4 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Barselona Uluslararası Havalimanı 16,5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri