Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Antonine Hotel

1 Manor Street, FalkirkFK1 1NT, Falkirk, FK1 1NT, United Kingdom
Asansör
Bar
Televizyon
Uydu Yayını

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Falkrik'teki en şık otellerden biri olan bu konferans otelinde mutluluk ve ayrıcalığın kurulmasında en büyük etken otelin eşsiz dizaynıdır. Otelin özenle döşenmiş odalarından Rene Barı'na kadar otel baştan aşağı şık ve modern dizayn edilmiştir.

Otel Özellikleri

  • Asansör

Yeme-Içme

  • Bar

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Uydu Yayını
  • Halı

Otel Özellikleri

Falkrik'in merkezinde yer alan Antonine Otel, şehrin alışveriş caddesine birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Yakınında birçok bar, restoran, eğlence mekanı ve ulaşım ağı bulunan otel, Edinburgh şehir merkezine kolay ulaşımın bulunduğu Falkrik Tren İstasyonu'na 750 m uzaklıktadır. Konferans , kafe, bar, pub, restoran hizmetlerinin yanısıra otelde asansör ve 24 saat resepsiyon mevcuttur. Ziyaretçilerine her sabah sağlıklı bir kahvaltı sunan otelde alakart öğle ve akşam yemekleri mevcuttur. Otelin ziyaretçileri yarım pansiyon veya bir yatak ve sadece sabah kahvaltısı olmak üzere yer ayırtabilirler. Otel, arabayla gelen ziyaretçileri için otopark hizmeti sunmaktadır.

Oda Özellikleri

Otelde 3 'ü suit olmak üzere 33 oda mevcuttur. Şık odaların herbirinde duş, küvet ve saç kurutma makinesi bulunan en suit bir banyo, telefon, uydu/kablolu televizyon, radyo ve ikiz yatak mevcuttur. Odaların biröoğu Campesie Fells ve Stirling manzaralıdır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Mutluluk ve ayrıcalık sunar...

Otel Yakınında

* Rail Grahamston Tren İstasyonu - 200 m * Falkrik High İstasyonu - 2 km * Air Edinburgh Havaalanı - 40 km * Glasgow Havaalanı - 44 km * Yerel otobüs istasyonu - 100 m

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Edinburgh Havaalanı 31,8 km uzaklıkta
  • Falkrik'in merkezinde yer alan Antonine Otel, şehrin alışveriş caddesine birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri