Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Red Lion Hotel

GREENE KING, East St, Fareham PO16 0BP, UK
Ücretsiz Otopark
Visa
American Express
Sadece Rehber Köpekler Kabul Edilir

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Fareham bölgesinde konaklama olanağı sunan Red Lion Hotel Ashcroft Sanat Merkezi ve Westbury Manor Müzesi ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Fort Fareham ve Fort Nelson İngiliz Silah Deposu yakınındadır.

Odalar
46 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kasa (safebox) ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı mevcuttur.

Yemek
Red Lion Hotel restoranı yemek servisi yapmaktadır; mekânda içecek servisi yapan bar bulunur. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisini kullanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Fareham bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 140 metrekare alanda toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Ücretsiz Otopark

Ödeme

  • Visa
  • American Express

Alkol Kullanımı

  • Sadece Rehber Köpekler Kabul Edilir

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Southampton Havaalanı 23,6 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri