Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Adrenalin Village Hotel

Foca Mah.1071 Sok No:91 Calıs Fethiye

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Adrenalin Village Fethiye merkez, Çalış mevkisinde yer almaktadır.2011 tarihinde ilk misafirlerini ağırlamıştır. Adrenalin Village 6,5 dönümlük arazi üzerinde konumlanmıştır.

Otel Özellikleri

Adrenalin Village’ in temel değerleri; İnsana ve doğaya saygı öncülüğünde yüksek kalite, iyi hizmet ve bolca mutluluk sağlamaktır. Şehrin hem merkezinde hem de bir o kadar dışında heyecanlı bir tatil geçirebilirsiniz. Aktivite programlari ile sehirin gurultusunden uzakta eğlence ve adrenalin dolu aktivitelere katılabilir, havuz barda içkinizi yudumlayabilirsiniz. RESTAURANT: Adrenalin Village paket dahilinde yarım pansiyon servis vermektedir. 60 kişi kapasiteli restaurantımızda , sabah kahvaltısı ve akşam yemeği açık büfe olarak sunulmaktadır. Misafirlerin, diledikleri takdirde, zengin A-la-carte ve snack menusunden faydalanabilirler. Mutfağın, Turizm ve Kültür, Tarım ve Köyişleri ve Sağlık Bakanlığı\'nın belirttiği tüm standartlara uygun şekilde hizmet verir. Adre-Bar: Misafirlerin, 1 Mayıs\'tan 31 Ekim\'e kadar havuz barda (dış mekan) içeceklerinin keyfini çıkarırlar. Otelde satılan tüm içecekler Tarım ve Köy işleri Bakanlığı onaylıdır.Bandrolsüz içecekler müşterilerimize kesinlikle sunulmamaktadır. Toplantı ve Partiler: Adrenalin Village , 500 kişi ye kadar hizmet verebilen havuzbaşı alanıyla orta ve buyuk ölçekli her türlü organizasyon için çözümler sunar. Partiler ve kutlamalar için idealdir. Havuz: 1 Mayıs - 31 Ekim tarihleri arasında hizmetinizde olan 250 m3\' lük açık havuz derinliği 160 cm’dir. Güvenlik yönetmeliğine uygun 1 adet havuz merdiveni ve sterilizasyon ünitesi bulunmaktadır.

Oda Özellikleri

ODALAR: French bed yatak, Split klima, Kablosuz İnternet(ücretsiz), Duş Tuvalet, Saç Kurutma Makinesi, Tarak bulunmaktadır. (Odalara ek yatak ilave edilmektedir) BUNGALOW: French bed yatak, Kablosuz İnternet (ücretsiz), Duş Tuvalet bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Yeşillikler içinde keyifli bir tatil...

Otel Yakınında

Dalaman Havalimanı : 44 km Şehir Merkezi : 7 km Ölüdeniz : 14 km Çalış Plajı : 500 mt.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Dalaman Havalimanı 42.4 km uzaklıkta
  • Adrenalin Village, denize 500 mt, şehir merkezi Paspatur Çarşısı\'na 7 km, Dalaman Havaalanına 44 km ve Ölüdeniz’e 14 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri