Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

ARIOSTO HOTEL

VIA LODOVICO ARIOSTO 22, MILAN, ITALY

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Milano merkezinde konaklama olanağı sunan Hotel Ariosto Museo Cenacolo Vinciano ve Santa Maria Delle Grazie ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu 4 yıldızlı otel Triennale di Milano ve Torre Branca yakınındadır.

Odalar
Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, kasa (safebox) ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Yemek
Hotel Ariosto belirli saatlerde oda servisi olanağı sizi bekliyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Milano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 ayak kare alanda toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Linate Havaalanı 15 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri