Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Cristall

Ottostraße 3, 60329 Frankfurt am Main, Germany

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Cristall Otel,geceleri parlayan mavi ışıklarla süslenmiş beyaz bir yapıdır. Rengarenk dekoruyla geleneksel ve modernin buluştuğu bir yapı olan otel,hoş detaylara ve eviniz konforunda döşenmiş odalara sahiptir.Modern donanımları da bulabileceğiniz odalar şehrin gürültüsünden kaçabileceğiniz huzurlu bir sığınaktır. nodern atmosfer, sıcaklık, konforlu odalar , enfes kahvaltı ve yardımsever personel bu otelde bulacağınız başlıca özelliklerdir. Otelin ayrıcalıklarını ve size sunduğu konforu keşfedin.

Otel Özellikleri

* Otelde açıkbüfe kahvaltı hizmeti verilmektedir.Güne sağlıklı ve enfes tatlar içeren bu mükemmel kahvaltı ile başlayın. * Otelin barında veya spor salonunda rahatlayabilirsiniz. * Otelin 24 saat açık resepsiyonundaki çok dil bilen personel hizmetinizdedir.

Oda Özellikleri

* Otelin odaları, geniş sıcak ve konforludur.Odalarda kendinizi fevkalade hissedeceksiniz. * Otelin zevkle döşenmiş 30 adet odası bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Otelin eşsiz olanaklarını keşfedin...

Otel Yakınında

* Frankfurt ,Havaalanı- 15 km * Hauptbahnhof Otosüs istasyonu- 0.2 km * Hauptbahnhof tren metro istayonu- 0.1 km * Old Opera House - 0.5 km * Frankfurt exhibition - 0.8 km * Shopping Center Frankfurt Zeil - 1 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Frankfurt Havaalanı 20,5 km uzaklıkta
  • Cristall Otel frankfurt'un merkezinde Eski Opera binasının hemen yanında ve Hauptbahnhof. istasyonuna yakın konumdadır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri