Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Life Hotel

Mete Adanır Cad. No:1 Girne, Mersin 10 Turkey ,
Kongre Hizmetleri
Oda / Resepsiyon Hizmetleri
Genel Hizmetler
Resepsiyon Hizmeti

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri



30 Haziran 2021 tarihi itibari ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gidecek vatandaşlarımızın yeni tip kimlik kartı ile giriş yapması zorunludur. Eski tip kimlikler ile girişler kabul edilmeyecektir.

1 Ekim 2021 itibariyle yeni tip kimliklerinde fotoğraf olmayan kişilerin K.K.T.C. ye uçmasına izin verilmeyecektir. ( Çocukların kimliklerinde fotoğraf zorunluğu aranacaktır.)

KKTC Giriş Koşulları;

1. 13.06.2022 tarihinden itibaren komitemiz tarafından yeni bir karar alınıncaya kadar kişiler aşılı veya aşısız olmalarına bakılmaksızın Covid 19 test yapma zorunluluğu olmadan ülkeye giriş yapabilecekler.

Covid-19 tedbirleri kapsamında Kıbrıs’a giriş kuralları KKTC resmi makamları tarafından belirlenmektedir. Kurallar, sıkça güncellenerek değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle misafirlerin en güncel bilgileri, ülkenin resmi otoritelerinin yayımladığı kaynaklardan kontrol etmesi gerekiyor




Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgiler ofislerden, kataloglardan veya satış danışmanlarından alınmaktadır.

Otel Özellikleri

  • Kongre Hizmetleri
  • Oda / Resepsiyon Hizmetleri
  • Genel Hizmetler
  • Resepsiyon Hizmeti

Otel Hizmetleri

  • Kablosuz İnternet

Otel Özellikleri



Sabah kahvaltısı açık büfe olarak hizmet vermekte olup, akşam yemekleri yoğunluğa bağlı olarak açık büfe olacak şekilde hizmet vermektedir.

Otel Tanıtım Bilgisi

Oda Kahvaltı : Sabah kahvaltısı açık büfe şeklinde hizmet vermektedir. Yarım Pansiyon : Sabah kahvaltısı açık büfe, akşam yemekleri yoğunluğa bağlı olarak açık büfe olacak şekilde hizmet vermektedir. Tüm yıl boyunca hizmet veren tesislerin bazılarında; 01.04 - 31.10 tarihleri arası konaklamalarda Yaz Konsepti, 01.11 - 31.03 tarihleri arası konaklamalarda ise Kış Konsepti uygulanmaktadır. Yaz ve Kış konseptlerinde farklılıklar olabilir. Detaylı konsept bilgisi veya ücretli - ücretsiz hizmetlerle ilgili bilgileri ofislerimizden, kataloglarımızdan veya satış danışmanlarımızdan alabilirsiniz.

Yeme İçme

Life misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Otel Politikası

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Evcil hayvan ücreti alınır

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Onarımlar ve Kapanışlar
null

Yorumlar

Alper d*** Önerilir
2.07.2023
Tek basima | Tatil
6
Konum iyi
Odalar küçük
Batuhan K*** Önerilir
30.01.2020
Genç Çift | Tatil
6,7
sadece bizim gibi gidip gezmek içinse evet sadece uyumak için oteldeydik biraz dinlenmek için tavsiye etmem

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Ercan Havalimanı 43,5 km uzaklıkta
  • Girne şehir merkezine yürüyüş mesafesindeki tesis Ercan Havalimanına 40 km uzaklıktadır.
6,7
İyi
2 yorum
Yorumları Oku

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri