Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

All seasons mountain vistas

5 Iskar Boulevard, 2020 Govedartsi, Samokov, Bulgaria
Kütüphane
Çatı Terası
Bahçe
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
All Seasons Mountain Vistas, Govedartsi konaklamanızda Tsarska Bistritsa ve Malyovitsa Kayak Merkezi çevresinde sizi bekliyor. Bu kayak dostu otel Borovets Kayak Merkezi ve Musala Zirvesi ile aynı bölgededir.

Odalar
Mutfak olan 8 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur.

Özellikler
Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize spa küveti gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Misafirlerimize atari salonu/oyun odası, kayak dolabı ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran vardır; odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için All Seasons Mountain Vistas kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, bagaj saklama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Govedartsi bölgesinde bir etkinlik planlıyorsanız, bu otelde 25 ayak kare alanda etkinlik mekânları vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Otel Özellikleri

  • Kütüphane
  • Çatı Terası

Genel

  • Bahçe

Yeme-Içme

  • Restoran

Havuz Ve Spa

  • Kaplıca Küveti

Aktivite Ve Spor

  • Kayak Ekipmanı Deposu

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Sofya Uluslararası Havaalanı 70,7 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri