Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel La Bocona

La Libertad, 2 cuadras al oeste del Parque Central, Granada 11111, Nicaragua
Visa
Bahçe
Yakınında Ücretsiz Otopark
Sadece Rehber Köpekler Kabul Edilir

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel La Bocona, Granada merkezinde, Nuestra Senora de las Mercedes Kilisesi ve Mi Museo Granada Koleksiyonu ile birkaç adım mesafede sizi bekliyor. Bu otel Mansion de Chocolate Müzesi ve Granada Katedrali yakınındadır.

Odalar
Misafirler iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunan 6 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve hediyelik eşya dükkânı veya gazete bayisi sunulmaktadır. Misafirler 100 mil içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Yemek
Misafirlere yemek servisi sunan kahve dükkânı/kafe vardır. İsteyen misafirler için Hotel La Bocona belirli saatlerde oda servisi sunmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi (istek üzerine) ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Otopark

  • Yakınında Ücretsiz Otopark

Alkol Kullanımı

  • Sadece Rehber Köpekler Kabul Edilir

Odalar

  • Gürültüsüz Odalar Garanti Edilemez

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Augusto C. Sandino Uluslararası Havaalanı 51,1 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri