Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel des Alpes by Bruno Kernen

Saanenmöserstrasse 167, 3777 Saanen, Switzerland
Restoran

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Hotel des Alpes by Bruno Kernen, Saanen merkezinde, Saanenmoser Hornberg Ski Resort ile yürüme mesafesinde ve Schonried Horneggli Ski Resort ile yakın konumda sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Relleri Ski Resort ve Rinderberg yakınındadır.

Odalar
11 odada DVD oynatıcı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca açık tenis kortları sunulmaktadır. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri vardır.

Yemek
Hotel des Alpes by Bruno Kernen restoranı yemek servisi yapmaktadır; mekânda içecek servisi yapan bar bulunur. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisini kullanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için ücretsiz açık büfe kahvaltı dâhildir.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Yeme-Içme

  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Sion Havaalanı 105 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri