Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Club Hotel Arinna

Gümbet, Mr. Hadi Sok. No:7, 48400 Bodrum/Muğla
Fitness Merkezi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Yeşille mavinin eşsiz bir uyumuna tanıklık edeceğiniz, düş ile gerçeğin birbirine girdiği bir mekâna, Club Hotel Arinna'ya hoş geldiniz... Yaşam tarzınızdan ödün vermeden, alışkanlıklarınızı ve konforunuzu tatilde de sürdürmek istiyorsanız sizi doğru bir yere, Club Hotel Arinna ya bekliyoruz, pek çok farklı kültüre ev sahipliği yapan Bodrum’da güneşin sıcaklığına ve Ege’nin berrak sularına davet ediyor sizleri. Hem güneşin sıcaklığını hem de denizin ve ormanın serinliğini bulabileceğiniz bir yer olan Club Hotel Arinna da en özel anılarınızı yaşayacak, prestijli bir tatil yapacaksınız. Tatil yaparken Egenin dalgaları ve doğanın biçimlendirdiği eşsiz koylarda soluklanacak, her adımda tarihi yeniden keşfedeceksiniz. Klasik ve modern mimarinin ürünü olan, doğal ve kültürel mirasa saygılı Club Hotel Arinna da her şey sizin konforunuz ve rahatınız için tasarlanmıştır.

Aktivite Ve Spor

  • Fitness Merkezi

Otel Özellikleri

* Tesiste 1 adet ana restoran, 1 adet Ala Carte restaurant, 3 adet bar, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk açık yüzme havuzu, sağlık hizmetleri (doktor, hemşire), kuaför, güzellik merkezi, wellness–spa-thalasso merkezi, masaj, kese, araba kiralama, market, fotoğrafçı, kuru temizleme, telefon, fax, fotokopi, oda servisi, çocuk bakıcısı, özel parti organizasyonları, animasyon, aerobik, step, jimnastik, hamam, sauna, fitness center, masa tenisi, voleybol, mini futbol, minibar, şemsiye, minder, şezlong, plaj havlusu, motorsuz su sporları (sörf lisanslı), kaydırak tesis misafirlerine sunulmaktadır. Evcil hayvan kabul edilmemektedir.

Oda Özellikleri

* Otelde 113 oda bulunmaktadır. * Standart Oda: Odalarda minibar, TV, telefon, klima, saç kurutma makinesi ve duş bulunmaktadır. * Anex Oda: Odalarda telefon, klima, saç kurutma makinesi, duş ve TV bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

Club Hotel Arinna'da tatilin tadını çıkarın...

Otel Yakınında

* Bodrum Milas Havaalanı - 38 km * Bodrum - 3,5 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Milas-Bodrum Havaalani 39,5 km uzaklıkta
  • Bodrum Milas Havalimanı 38 km, Bodrum Terminal 5 km, Bodrum merkeze mesafe 3,5 km mesafededir.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri