Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Beach House Iruveli

Haa Alifu Atoll

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
JA Manafaru, Manafaru Adası konaklamanızda plajda olacaksınız.

Odalar
Misafirler şömine ve özel atlama havuzları olan 84 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda tek kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Özellikler
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve açık tenis kortu mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Bu otelde, misafirlerine yemek servisi yapılan 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Ayrıca 24 saat oda servisi mevcuttur. Otelde misafirlerimize içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri