Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Qube 2

Bergheimer strasse 68 Heidelberg 69115 Germany

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Qube Heidelberg, Bergheim merkezinde, Heidelberg Üniversitesi Yeni Kampüsü ve Heidelberg Kalesi ile yakın konumda sizi bekliyor. Bu 4 yıldızlı otel Heidelberg Üniversitesi Eski Kampüsü ve Heidelberg Kutsal Ruh Kilisesi yakınındadır.

Odalar
70 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun kasa ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özellikler
Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı sunulmaktadır.

Yemek
Qube Heidelberg restoranı yemek servisi yapmaktadır; mekânda içecek servisi yapan bar bulunur. İsterseniz odanızda kalabilir ve belirli saatlerde oda servisini kullanabilirsiniz. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ofis, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Bergheim bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 ayak kare alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Frankfurt Egelsbach Airport 76 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri