Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Austria Trend Hotel Albatros

Liechtensteinstraße 89, 1090 Wien, Austria
Asansör
Lounge
Bar
Televizyon

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Hotel Albatros modern ve rahat bir şehir otelidir ve 1988'de yeni baştan düzenlenmiş ve döşenmiştir. Güne, geniş bir büfeden seçeceğiniz harika bir kahvaltı ile başlayın. Çeşitli taze yiyeceklerden tadın ve eşsiz Viyana kahvesiyle kendinizi şımartın. Çeşitli dünya kokteylleri, Avusturya şarabı ya da kahvesi ve çayı sizi küçük otel barında dinlenmeye çağırıyor. 20 kişiye kadar olan daha küçük toplantı ve konferanslarınızda 'Schubert' ve 'Johann Strauss' adlı salonlarımız en uygun seçenekler. Bu salonlar modern sunum araçlarıyla donanmış durumda, sessiz ve doğal ışıklandırma olanaklarına sahipler, ayrıca buralardan bahçeye doğrudan geçiş bulunuyor- kahve aralarınız mükemmel bir seçim. Profesyonel ekibimiz bir sonraki toplantınızın daha iyi geçmesi için sizlere önerilerde bulunacaktır.

Otel Özellikleri

  • Asansör
  • Lounge

Yeme-Içme

  • Bar

Oda Özellikleri

  • Televizyon
  • Internet Bağlantısı
  • Kablo / Uydu Yayını

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane
  • Grup Check In
  • Ekspres Check In / Check Out

Otel Özellikleri

* Güne olağanüstü büfe kahvaltısıyla başlayın, çok çeşitli taze yiyeceklerin tadını çıkarın ve kendinizi otelin restorantında eşsiz bir Viyana kahvesiyle şımartın. * Çok çeşitli uluslararası kokteyller, iyi bir Avusturya şarabı yada kahve ve çayı sizi otelin barında rahatlamaya davet ediyor. * Rahatınız için otelde sauna, buhar banyosu ve solaryum da bulunuyor.

Oda Özellikleri

* 70 modern ve rahat oda; klima, uydulu televizyon, radyo, minibar ve telefon gibi 4 yıldızlı bir otelden bekleyebileceğiniz her şeyi size sunuyor. * Bütün odalar zevkle döşenmiş durumdadır ve bazılarında balkon mevcuttur. Su yataklı apartların yanı sıra, aile odaları ve sigara içilmeyen odalar da bulunmaktadır.

Otel Tanıtım Bilgisi

" Tatilciler için en gözde seçimlerden biri..."

Otel Yakınında

* St Stephens Katedrali - 3 Km * Viyana Havaalanı - 20 km * Havaalanı terminali - 3 km * Alışveriş Merkezi - 2,5 km * Lunapark - 3 km * Westbahnhof Tren İstasyonu - 3 km * Südbahnhof (güney tren terminali) - 3 km * Nordbahnhof (kuzey tren terminali) - 2 km

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Viyana Uluslararasi Havalimani 21,3 km uzaklıkta
  • Austria Trend Albatros Hotel, şehir merkezinden birkaç dakika uzaklıkta, 'Ringstraße''nin üzerinde yer alır. Albatros Hotel, Viyana'daki tatilinizi geçirmeniz için mükemmel bir konuma sahiptir. Toplu ulaşım sistemlerine doğrudan ulaşım kolaylığı ile, sizlerin şehirdeki görülmesi gereken yerlere kolayca ulaşmanızı sağlar. Otelin içindeki otoparkta konukların araçları için her zaman yer bulunmaktadır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri