Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Salesianum

VIA DELLA PISANA 1111, ROMA, Rome, 163, Italy
Gazete Bayisi
Klima
Iş Merkezi
Karşılıklı Yolcu Taşıma Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Roma (Casale Pisana) ziyaretinizde Salesianum, Hydromania ve Parco de' Medici Golf Club ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu küçük otel Fiera di Roma ve Villa Doria Pamphili civarındadır.

Odalar
Misafirler için 165 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Özellikler
Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet, lobide televizyon ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Yemek
Salesianum içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Roma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 13149 ayak kare alanda konferans merkezi ve toplantı odaları sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Gazete Bayisi
  • Klima

İş Misafirlerine Yönelik

  • Iş Merkezi

Ulaşım

  • Karşılıklı Yolcu Taşıma Servisi

Otel Hizmetleri

  • Çamaşırhane

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Fiumicino Uluslararası Havaalanı 17,8 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri