Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Pousada dos Hibiscus

R. F, 139 - Jardim Atlântico, Ilhéus - BA, 45651-971, Brazil

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Pousada dos Hibiscus, Ilheus konaklamanızda, plajda ve Sul Plajı ve Bölge Kakao Müzesi ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu plaj olan pousada otel Milionarios Plajı ve Pernambuco Tepesi yakınındadır.

Odalar
Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Özellikler
Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Misafirlerimiz için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet hizmetleri vardır.

Yemek
Restoranda Pousada dos Hibiscus misafirlerine yemek servisi verilmektedir. Misafirlerimize her gün ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Ilhéus Jorge Amado Havaalanı 3.5 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri