Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Hotel Brass

Nike Kolumbica 78
Visa
Bahçe
Ücretsiz Karavan, Otobüs, Tır Otoparkı
Lobide Kahve/Çay Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Ilidža bölgesinde konaklama olanağı sunan Hotel Brass Saraybosna Tünel Müzesi ve Vrelo Bosne ile yakın mesafede sizi bekliyor. Bu otel Bormal Şehir Merkezi ve Grbavica Stadyumu civarındadır.

Odalar
Misafirler için 37 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Telefon mevcuttur. Ayrıca portatif/ilave yatak istenebilir.

Özellikler
Misafirler açık tenis kortları gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet hizmetleri sunulmaktadır.

Yemek
Misafirlerimize yemek servisi yapan restoran ve kahve dükkânı/kafe vardır. Odalarında kalmak isteyen misafirlerimiz için Hotel Brass kapsamında 24 saat oda servisi mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ekspres giriş hizmeti, ekspres çıkış hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için (istek üzerine) ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Ödeme

  • Visa

Genel

  • Bahçe

Otopark

  • Ücretsiz Karavan, Otobüs, Tır Otoparkı

Yeme-Içme

  • Lobide Kahve/Çay Servisi
  • Restoran

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Saraybosna Uluslararası Havalimanı 2 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri