Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Elit Hotel

Budapest, Rákóczi út 67, 1081 Hungary
Asansör Bulunmuyor
Lobide Televizyon
Visa
Lobide Kahve/Çay Servisi

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Otelin Konumu
Elit Hotel, Budapeşte merkezinde, Erkel Tiyatrosu ile birkaç adım ve Locked Up ile birkaç dakika mesafede misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otel Claustrophilia ve Miksa Roth Evi yakınındadır.

Odalar
Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Özellikler
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Yemek
Elit Hotel misafirlerine yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

İş, Diğer Özellikler
Misafirler için ücretsiz yüksek hızlı (kablolu) İnternet, ekspres giriş hizmeti ve ekspres çıkış hizmeti mevcuttur. Havaalanından otele transfer servisi (24 saat mevcut) ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Otel Özellikleri

  • Asansör Bulunmuyor
  • Lobide Televizyon

Ödeme

  • Visa

Yeme-Içme

  • Lobide Kahve/Çay Servisi

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Ferenc Liszt Uluslararası Havaalanı 16,8 km uzaklıkta

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri