Otel ve tur alışverişlerinize 7.500 TL'ye varan Bankkart Lira  hediye! Detaylar için tıklayınız
×

Corinna Mare

Old National Road of Kissamos - Chania

Oda Seçiniz

Tesis Bilgileri

Corinna Mare Hotel, geleneksel ve çağdaş olanı samimi bir atmosferde yüksek kaliteli servisleri tecrübe etmeniz için harmanlayan modern bir komplekstir. Otel çağdaş tarzda modern konforlar ile döşeli mobilyalı stüdyo ve dairelere sahiptir. Corinna Mare Hotel Chania'nın en ünlü plajlarından biri olan Kalamaki'de bulunur. Bu plaj Mikis Theodorakis'in de doğum yeri olan geleneksel ve tarihi Galatas kasabası boyunca uzanır. Buranın topraklarını Crete'nin portakal, limon ve zeytin bahçelerinin renkleri ve kokuları süsler. Plajlar berrak deniz suyunun dik kayalar ile birleştiği inanılmaz güzelliktedir. Burası doğa sporlarını uygulamak için uygundur. Digalakis ailesinin sahip olduğu otel karşıdaki Theodorou adasına bakan ufak bir yarım ada üzerinde bulunur. Bu adada meşhur nesli tükenmekte olan meşhur Kri-Kri dağ keçisi korunma altına alınmıştır. Otel sade mimari özelliklerin geleneksel çizgiler ile birleştirildiği bir yapıya sahiptir. Otel lüks olanı işlevsel olanla birleştirmek amacı ile hem iç hem dış yenilenme sürecinden geçirilmiştir.

Otel Özellikleri

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 2 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, (ücretli) bebek/çocuk bakıcısı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Oda Özellikleri

* Otelin 5-6 kişilik süitleri (iki yatak odası ve salon ile çekyat), 3-4 kişilik daireler (bir yatak odası ve iki kişilik salon), ve stüdyoları ( tek çift kişilik oda ve çekyat) hizmetinizdedir. * Tüm odalarda geniş balkon (çoğu deniz manzaralı), klima, telefon, TV, güvenlik kasası ve tüm gerekli konforlar bulunur. Engelli konuklar için tasarlanmış odalar mevcuttur. Odaların dekorasyonu sadedir. Odalarda canlı renkler ve kalteli malzemeler kullanılmıştır ve haifi ışıklandırma romantik bir ortam oluşturur.

Otel Tanıtım Bilgisi

" Geleneksel ve çağdaş olanı samimi bir atmosferde yüksek kaliteli servisleri tecrübe etmeniz için harmanlar..."

Yeme İçme

Corinna Mare misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Yenilenme ve SPA

Otelde 2 açık yüzme havuzu, özel plaj ve sauna vardır. Diğer olanaklar arasında spor salonu bulunur.

Aşağıda listesi verilen dinlenme ve eğlenme aktiviteleri otelde veya otelin yakınındadır; bu aktiviteler ücretli olabilir.

Otel Politikası

Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.

Ücretler

Servis verilirken, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

  • Açık büfe kahvaltı ücreti: Yetişkinler için 8 EUR, çocuklar için 4 EUR (fiyatlar yaklaşık değerleri göstermektedir)
  • İlave yatak ücreti: gecelik 10 EUR.

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

Zorunlu Ücretler ve Vergiler

Sizden otelde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Turizm ücreti: oda başı, gecelik 1.50 EUR

Otelin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik. Bununla birlikte, örneğin, konaklama süresine veya rezervasyon yaptığınız odaya bağlı olarak ücretler değişebilir.

Otelin Sundukları

    Bu oteldeki nakit işlemleri için ulusal düzenlemeler uyarınca 500 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak otelle iletişim kurmaları gerekmektedir.

İş Seyahatlerine Özel

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Otel Yakınında

* Hania - 5 km Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Kalamaki Plajı - 0,1 km / 0,1 mi
Agioi Apostoloi Plajı - 0,3 km / 0,2 mi
Stalos Plajı - 1,3 km / 0,8 mi
Hrissi Akti Plajı - 2,2 km / 1,4 mi
Nea Chora Plajı - 4 km / 2,5 mi
Agia Marinası Plajı - 4 km / 2,5 mi
Hanya Belediye Sanat Galerisi - 5,3 km / 3,3 mi
Etz Hayyim Sinagogu - 5,4 km / 3,4 mi
3 Şehit Katedrali - 5,4 km / 3,4 mi
Hanya Folklor Müzesi - 5,4 km / 3,4 mi
Hz. Meryem'in Kabulü Kilisesi - 5,4 km / 3,4 mi
Aghios Fragkiskos Fransiskan Manastırı - 5,5 km / 3,4 mi
Mitropoleos Meydanı - 5,5 km / 3,4 mi
Hanya Arkeoloji Müzesi - 5,5 km / 3,4 mi
Hanya Arkeoloji Müzesi - 5,5 km / 3,4 mi

Tercih edilen havaalanı Corinna Mare Hanya (CHQ-Ioannis Daskalogiannis) - 26,8 km / 16,7 mi mesafede

Yakın Çevreyi Tanıyın

  • Chania Uluslararası Havaalanı 26,9 km uzaklıkta
  • Corinna Mare Hotel, Hania şehri ve cazibeli Venedik limanına 5 km mesafede bulunur. Çevre gezintilerine çıkıp Galatas, Daratsos ve Stalos adalarını keşfedebilirsiniz.

Yakın Çevreyi Tanıyın

Oda Görselleri

Oda Özellikleri